Rohkema info nägemiseks:

PIHTLA LAPSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 210; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PIHTLA LAPSED MTÜ kohta arvamuslugu!"

PIHTLA LAPSED MTÜ hetkeolukord

Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pihtla Lapsed loodi 2016 aastal eesmärgiga pakkuda lastele ja noortele sportlike ning harivaid ettevõtmisi Pihtla piirkonnas.

2016 aastal saime toetust Pria LEADER meetmest seiklusradade ja kiigeplatsi rajamiseks Pihtla kooli lähedusse. Aktraktsioonid on tasuta kasutamiseks kõigile .

2017 aastal saime Pria LEADER meetmest toetust Püha Soobiku avastusteraja ehitamiseks. Rada on alates 2018 aasta kevadest kasutamiseks kõigile soovijatele tasuta.

2018 aastal lõpetasime Püha-Soobiku avastusteraja ehituse, korraldasime mitmeid üritusi piirkonna lastele ja kogukonnale laiemalt.

2019-2020 aastal saime Pria LEADER meetmest toetust Püha Soobiku avastusteraja täiustamiseks ja KOV toetust raja hoolduseks.

2020 aastal hooldasime ja täiendasime Püha-Soobiku avastusterada. Lisaks alustas MTÜ eestvedamisel noortele suunatud põnevate tegevuste ring "Pihtla Pööning".

2021 aastal rajasime Pria Leader meetme toetuse abil Pihtla Kooli ümbrusesse Discgolfi raja, KOV toetuse abil parendasime seiklusradasid ja hooldasime aastaringselt Soobiku avastusterada.

2022 aastal hooldasime Püha Soobiku avastusterada.

MTÜ-l Pihtla Lapsed on 2022 aasta lõpu seisuga 25 liiget.

MTÜ-l Pihtla Lapsed palgalisi töötajaid 2022 aastal ei olnud.

MTÜ Pihtla Lapsed majandusaasta aruanne on kinnitatud üldkoosleku otsusega 28. juunil 2023 aastal.

PIHTLA LAPSED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.